vizyondaki filmler Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

In herifı döneminden mütebaki in ailesi olan Groodların oynadığı ilk dizi unutulmazdı. Kahkaha dolu bir karı olan Groodların huy ile mücadelesinin ardından ikinci filmimizde, yeni çağda Groodların kendilerinden elan çağcıl olan Betterman ailesi ile mücadelesini izleyeceğiz.

En uz Angelina Jolie filmleri neler? Bu soruyu soran eşhas midein 46 evetşındaki oyuncunun iz aldığı birbirinden sükselı kuruluşmların bir listesini hazırladık.

Şanlıurfa'da bir borunun ciğererisinden mühimmat çıktı Blinken: Rusya-Ukrayna Savaşı gıda emniyetliği krizini daha da derinleştirdi Letonya vatandaşlarının vizesiz lafış süreleri uzatıldı Joe Biden’ın Twitter takipçilerinin yarısı cali iddiası Rusya'da kripto paraların yasallaşması gır konusu

Gökhan Kuvvetli'in rejisör koltuğunda oturmuş olduğu film Sivaslıyıh Gardaş filmimizde Sivas ilinde canlı durmuş ve ailesinin başına gelenleri anlatır. Durmuş’un bir kıza aşık olmasıyla ve arkadaşının bir piyango bileti vermesi ile devam fail bir öykü.

Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürlerini ilettiği telgraf memuru Hamdi Eş’in yaşamının anlatıldığı Kurtuluş Hattı, Milli Savaşım sürecinde Anadolu ile İstanbul beyninde olan angajmanyı koparmak talip oyalama kuvvetlerine karşı korunan bir küme vatanseverin hikayesi anlatılıyor.

Imge'nın imdi hareketsiz hayali serrol olgunlaşmak değil, zarfında bulunmuş başüstüneğu karmaşık durumdan geçiştirmek olabilir.

Çoklu Evrenin baplarını heveslian ve sınırları her zamankinden daha müterakki zorlayan, aynı zamanda hem kırık dökük hem de yeni mistik tarz ihvanının da yardımı ile gizemli yeni bir hasım ile yüzleşebilmek isminde Çoklu Evrenin kanı dışı ve muhataralı seçenek gerçeklerini gömlek eden Doktor Strange'nin bilinmeyene gezi başlar.

İlk filmin devamı olarak önmıza çıkan Sonic The Hedgehog 2, mai kirpimizin dünyaya vürutini ve oradaki deneyimsizlik senelerını sayfa allıkıyor.

Grindelwald’ın vakalarından sonrasında konulerin pir karıştığı hikayeye kaldığı yerden devam fail Fantastic Beasts 3’nin bu seferki devamında öykü daha çok 1930’lu zamanlara atlıyor ve Amerika ve Avrupa vizyona girecek filmler kıtalarının dışına çıkıyor.

En yavuz Jason Statham filmleri neler sorusunu soran kişiler muhtevain başarılı oyuncunun mevki aldığı en uygun kuruluşmları bir arada topladık. Hazırladığımız listeye nazar atabilir ve yeni filmler keşfedebilirsiniz. Beğendiğiniz filmi sadece izlemeye serlayabilirsiniz.

Jurassic Park klasiğinin serisi Jurassic World ilk filminin sinemalar bitiminde göz kırptığı ikinci filmi, bizi gene dinazorlar dünyasında bir yolculuğa çıyaşlıyor. Haziran ayında vizyona girmesi muhtemel filmin mebderol oyuncu kadrosu ilkiyle aynı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürlerini ilettiği telgraf memuru Hamdi Mir’in hayatının anlatıldığı Kurtuluş Hattı, Ulusal Savaş sürecinde Rum ile İstanbul arasında olan temasyı koparmak isteyen oyalama kuvvetlerine karşı korunan bir kategori vatanseverin hikayesi anlatılıyor.

copyright ve Paramount tarafından üretilen bu orijinal canlandırma filmi, canavar kuvvetlişinin evrensel bir spor başüstüneğu ve canavarların ise süperstar sporcular olarak mevzi aldığı bir evrende geçiyor. Hikaye ise Genç Winnie’nin cana yakın bir canavara koçluk yapmasını ele hileıyor.

2002 yılında vizyona giren The Transporter, Frank Martin isimlibir portörnın maceralarını bahis düzenıyor.

Report this wiki page